Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. 19.06.2021 · afad'ın son dakika açıklamasına gör...

Deprem Son Dakika : Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. Deprem Son Dakika : Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi.

Deprem Son Dakika : Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi.

Deprem Son Dakika : Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi.

Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. 19.06.2021 · afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 15:07 sularında merkez üssü istanbul sultanbeyli olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de hissedilen bir deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi.

İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında bir ihbar ulaşmadığını dile getirdi. Son Dakika Istanbul Kartal Da 3 9 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv
Son Dakika Istanbul Kartal Da 3 9 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Sosyal medyada pek çok kullanıcı 'i̇stanbul'da deprem mi oldu?' sorusunun cevabını aradı. İstanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi. Marmara bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi. 19.06.2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. İstanbul'da korkutan deprem | son depremler.

Afad depremin büyüklüğünü 3.9, merkezini ise kartal olarak açıkladı.

Yunanistan'ın tesalya bölgesinin en büyük şehri olan larisa'da meydana gelen deprem 13.13 km derinlikte gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre saat 18.56'da yunanistan'ın larisa şehrinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi. Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında bir ihbar ulaşmadığını dile getirdi. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. 31.05.2021 · son dakika haberine göre; İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 29.06.2021 · elazığ son dakika deprem hakkında i̇çişleri bakanlığından da bir açıklama geldi. İstanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli'den gelen açıklamada ise depremin. Edinilen bilgiye göre, ege denizi açıklarında 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.9, merkezini ise kartal olarak açıkladı.

İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. İstanbul'da saat 15.07'de hissedilen bir deprem meydana geldi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında bir ihbar ulaşmadığını dile getirdi. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı.

31.05.2021 · son dakika haberine göre; Deprem Mi Oldu 26 Nisan Son Depremler Afad Kandilli Deprem Listesi Son Dakika Haberler Milliyet
Deprem Mi Oldu 26 Nisan Son Depremler Afad Kandilli Deprem Listesi Son Dakika Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
İstanbul'da korkutan deprem | son depremler. Saat 15:07 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.06 kilometre, enlemi 40.9413 ve boylamı 29.2328 olarak ölçüldü. İstanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. 31.05.2021 · son dakika haberine göre; İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.9, merkezini ise kartal olarak açıkladı. Yunanistan'ın tesalya bölgesinin en büyük şehri olan larisa'da meydana gelen deprem 13.13 km derinlikte gerçekleşti.

Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı.

Mersin'in anamur ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da korkutan deprem | son depremler. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre saat 18.56'da yunanistan'ın larisa şehrinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bölgesinde ekiplerin tarama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen çataklı. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 22.06.2021 · son dakika deprem haberi: Saat 15:07 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.06 kilometre, enlemi 40.9413 ve boylamı 29.2328 olarak ölçüldü. İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu.

Afad depremin büyüklüğünü 3.9, merkezini ise kartal olarak açıkladı. 22.06.2021 · son dakika deprem haberi: Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. Mersin'in anamur ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul'da korkutan deprem | son depremler. Son Dakika Izmir De Korkutan Depremler
Son Dakika Izmir De Korkutan Depremler from alasehirtv.com
Mersin'in anamur ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre saat 18.56'da yunanistan'ın larisa şehrinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli'den gelen açıklamada ise depremin. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu.

Sosyal medyada pek çok kullanıcı 'i̇stanbul'da deprem mi oldu?' sorusunun cevabını aradı.

Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. 31.05.2021 · son dakika haberine göre; Deprem bölgesinde ekiplerin tarama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen çataklı. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Saat 15:07 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.06 kilometre, enlemi 40.9413 ve boylamı 29.2328 olarak ölçüldü. Sosyal medyada pek çok kullanıcı 'i̇stanbul'da deprem mi oldu?' sorusunun cevabını aradı. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Marmara bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi. Mersin'in anamur ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 22.06.2021 · son dakika deprem haberi: İstanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi.

Deprem Son Dakika : Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi.. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. Saat 15:07 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.06 kilometre, enlemi 40.9413 ve boylamı 29.2328 olarak ölçüldü. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu.

0 Comments: